Az a határozott álláspontunk, hogy a hagyományos értékesítési módszerek (ismerősök zaklatása, hideghívások, érdekből való ismerkedés) az emberek 99%-ának nem működnek. Ha növelni szeretnéd az ügyfeleid számát, akkor nem azoknak a tanácsát érdemes követned, akik behozhatatlan előnnyel rendelkeznek veled szemben (értékes kapcsolatrendszer, extrovertált jellem, jó értékesítési véna), hanem egy olyan embertől érdemes tanulnod, aki hasonló körülmények közül indult, mint Te, és így tudott jelentős eredményeket elérni.

“A küldetésünk, hogy olyan tudást adjunk át, amik azon felül, hogy működnek, gyorsan alkalmazhatóak, és pénzt termelnek a tanítványainknak.

Mi határozottan a gyakorlati tudásban és az eredményekben hiszünk. Nem szeretjük a jól csengő, de ugyanakkor semmit mondó elméletet, aminek nincs közvetlen megtérülése. Kizárólag csak azt a szükséges tudást adjuk át, ami mindeképp elengedhetetlen ahhoz, hogy kiemelkedő eredményeket érj el.

©2023 Milliomos Akadémia | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.