Milliomos Akadémia
mentor program

Mentor programunk rövid bemutatása

      Érd el akár a havi 7 számjegyű bevételt hálózatépítőként vagy értékesítőként a Milliomos Akadémia mentor programja segítségével. Eddig már több, mint 100 tanítványunknak segítettünk új szintre lépni
és elérni a kitűzött bevételi céljaikat a partnercégükkel.

Teljesen személyre szabott 42 napos útmutatás, ami alatt folyamatosan fogjuk a kezed, és segítünk fejleszteni a készségeiden marketing, értékesítés, csapatépítés, online ügyfélszerző rendszerek építése és produktivitás területeken.

Lényegében mindent biztosítunk számodra, amik ahhoz szükségesek, hogy sikereket, eredményeket
és bevétel növekedést érj el kiszámítható módon. ⁣

Tanítványaink eredményei
magukért beszélnek

Az eddigi 100 tanítványunk közül jelenleg 16-an több, mint 1.000.000 forintot keresnek havi szinten a partnercégük által, 45-en pedig 6 számjegyű jutalékot visznek haza minden egyes hónapban.

Egyaránt segítünk kezdőknek, haladóknak, és olyan vezetőknek is, akik már évek óta benne vannak a szakmában.

Tanítványaink rendkívüli eredményessége annak köszönhető, hogy folyamatosan fogjuk a kezüket már a kezdetektől, azokat a legkorszerűbb online marketing stratégiákat oktatjuk amiket mi is használunk a saját vállalkozásainkban, és alázatosan foglalkozunk mindenkivel, aki úgy dönt, hogy velünk szeretne együtt dolgozni.

Nem bonyolítjuk feleslegesen a dolgokat, kizárólag azokra a folyamatokra fókuszálunk, melyek az eredményekért felelősek, és mindenkinek az egyéni szituációja és céljai alapján határozzuk meg az irányt.

Személyre szabott szakértői mentorálás

A programunk egy 6 hetes mentorálást foglal magába Gergővel és a csapatával.

Ezen időszak alatt alaposan megvizsgáljuk a jelenlegi helyzeted, és kialakítjuk a lehető legrövidebb lépésről-lépésre ütemtervet arra vonatkozóan hogyan érheted el a kitűzött bevételi céljaid.

Hozzáférést fogsz kapni az “Ügyfélszerzés mesterkurzus” tananyagunkhoz, a csapatunkhoz, a rendszereinkhez és folyamatainkhoz, végül de nem utolsó sorban pedig a zárt közösségünkhöz.

Gergő és a csapata folyamatosan elérhető lesz, és biztosítani fogja számodra, hogy minél hamarabb érj el kiemelkedő eredményeket a partnercégeddel.

Egy előre kikövezett, már sokaknál bizonyított úton fogunk végig kísérni, melyet teljesen a személyedre szabunk.

Ajánlatunk

Foglalj le egy időpontot az ingyenes konzultációnkra

Ez egy teljesen kötelezettségmentes hívás, ahol nyugodt körülmények között átbeszéljük a jelenlegi elakadásaid,
és segítünk összeállítani egy megvalósító tervet a céljaid elérése érdekében.

Tanítványaink visszajelzései a mentor programunkról

Vásárlói Vélemény
5,0 18 értékelés alapján
5 ★
100% 
18
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
  A Milliomos Akadémia Customer
  GS
  2021. 07. 02
  Györgyi S.
  DE DE
  Ajánlom ezt a terméket

  A kor nem akadály.

  A tréninget összességében fantasztikusnak találom. Nagyon érthető módon elmagyaráz Gergely mindent. Számomra voltak nehéz, és nagyon könnyen követhető részek. Természetesen a könnyebb részeket jobban szerettem, és haladtam is velük. A nehezebb részek, lassabban mentek, de megoldhatóak. Nekem szükségem volt néha arra, hogy részletes legyen a magyarázat, főleg a honlap szerkesztés, illetve a beillesztések mit hova hogyan. Mindenki számára ajánlom ezt a programot, aki szeretne az üzletében jelen lenni a mai piacon. Rengeteg hasznos információval szolgál ez a képzés a jövő vállalkozóinak. A sikereim már jóval túl nőtték a számításaim. Jobban nyomon tudom követni a heti terveim, bevételem, stb. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy megismerhettem ezt a programot. Hálás vagyok a rengeteg munkádért. Györgyi

  SS
  2021. 03. 22
  Szilvia S.
  HU HU
  Ajánlom ezt a terméket

  Köszönet

  Hálásan köszönöm, Gergő, hogy egy ilyen fantasztikus programot állítottál össze! Külön köszönet a Kérdezz- felelek webináriumért, ahol, ha elakadok mindig segìtő szakszerű választ kapok. KÖSZÖNÖM!

  2021. 02. 18
  Sári Á.
  GB GB
  Ajánlom ezt a terméket

  100 %-os megelégedés

  A Milliomos Akadémia által bemutatott tananyag, kiválóan alkalmazható ügyfélszerzéshez! Nekem teljesen más megvilágításba helyezte a nézőpontomat, amikor ügyfelekkel tárgyalok! Kiemelten ajánlom a Milliomos Akadémia szolgáltatásait!

  2021. 02. 15
  Fiedler Á.
  DE DE
  Ajánlom ezt a terméket

  Mesterképzés

  A tananyag, lényegre törő, nagyon hasznos, és szerinte minden ágazatra átvetithető. Nagyon várom, hogy el készüljön a "harcigépezetem". Gergő nagyon segítőkész és külön hálás vagyok, hogy a videokba nem beszél semmi fölöslegesről.! A hasonlatokon jókat mosolygok. 🙃

  A Milliomos Akadémia Customer
  ES
  2021. 02. 10
  Enikő S.
  DE DE
  Ajánlom ezt a terméket

  Köszönöm a lehetőséget!

  Nagyon áttetsző, nagyon érthető, nagyon egyszerű magyarázatokkal. Bármikor vissza lehet nézni. A saját tempód szerint tudsz haladni a tanfolyammal. A segéd anyagok nagy segítség olyanok számára is akik kevés tapasztalattal rendelkeznek a Network Marketing területén. Nagyon hasznosak az információk aminek a segítségével lépésről lépésre saját magad is fel tudsz építeni egy weboldalt, egy Facebook business oldalt egy hirdetést és sokkal könnyebben sikerre viheted az online vállalkozásod. A lépésről lépésre kidolgozott ügyfél szerzési módszer tökéletes módon van összeállítva , a személyes segítség is nagyon sokat jelent ha netán valahol elakadásba ütköznénk. Tiszta szívből csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot. Hálásan köszönöm hogy találkoztam a Milliomos Akadémiával és hogy megismerhettem Kovács Gergely.

  ©2023 Milliomos Akadémia | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat
  Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.