Visszajelzések a mentor programomról

MIÉRT FONTOSAK A VISSZAJELZÉSEK?

Az egész tanácsadói iparág felé tapasztalható egy általános bizalmatlanság és szkeptikusság, és lássuk be: jó okkal. 

Könnyű hangzatosan beszélni, és mégis semmit sem mondani, utána kicsipegetni azokat a visszajelzéseket, amik éppen pozitívak.

Ezért döntöttem úgy, hogy MINDEN visszajelzést megosztok a weboldalamon átláthatóan.

A Milliomos Akadémia célja, hogy kézzelfogható, praktikus tanácsokat adjon a létező legérthetőbb formában. A világ összes problémája megoldásra került már, és ok-okozati összefüggésekkel fel lehet építeni egy nagyságrendekkel jobb élethelyzetet mindannyiunk számára.

Ez egy nagy ígéret, és értelemszerűen bizonyíték kell az embereknek ahhoz, hogy belekezdjenek egy ilyen nagy munkába.

Éppen ezért részletes visszajelzéseket gyűjtök a vásárlóimtól, amiket kedved szerint végig tudsz böngészni.

Egy jobb élet kialakításához nem elég csupán pozitívan gondolkozni, hanem kő kemény munkát kell belefektetni a megfelelő folyamatokba. Ezért ha bizalmat kérek tőled, hogy fektess be egy prémium anyagomba, akkor a minimum, hogy ezt a bizalmat maximálisan megszolgálom, és előre biztosítom a vásárlásodat a legerősebb garanciával és teljes átláthatósággal. 

Vásárlói Vélemény
5,0 19 értékelés alapján
5 ★
100% 
19
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
  PA
  2024. 01. 22
  Pintér A.
  HU HU

  Tényleg Milliomos lehetsz!

  Kiváncsian vártam a tananyagot, és a részletes áttanulmányozás után nem csalódtam benne. Profin kimunkált, követhető, valóban jól felépített videó és segéd anyagok állnak rendelkezesre. Emellett a kérdéseimre gyors es használható válaszokat kapok. Ezzel a programmal igazán felépítheti bárki az online üzletét. Persze itt is kell kitartás és némi hozzáértés, de szerintem megcsinálható mindenkinek, akiben van elszántság. Gergő tudása alapos és naprakész. Ajánlom tiszta szívből.

  A Milliomos Akadémia Customer
  GS
  2021. 07. 02
  Györgyi S.
  DE DE
  Ajánlom ezt a terméket

  A kor nem akadály.

  A tréninget összességében fantasztikusnak találom. Nagyon érthető módon elmagyaráz Gergely mindent. Számomra voltak nehéz, és nagyon könnyen követhető részek. Természetesen a könnyebb részeket jobban szerettem, és haladtam is velük. A nehezebb részek, lassabban mentek, de megoldhatóak. Nekem szükségem volt néha arra, hogy részletes legyen a magyarázat, főleg a honlap szerkesztés, illetve a beillesztések mit hova hogyan. Mindenki számára ajánlom ezt a programot, aki szeretne az üzletében jelen lenni a mai piacon. Rengeteg hasznos információval szolgál ez a képzés a jövő vállalkozóinak. A sikereim már jóval túl nőtték a számításaim. Jobban nyomon tudom követni a heti terveim, bevételem, stb. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy megismerhettem ezt a programot. Hálás vagyok a rengeteg munkádért. Györgyi

  SS
  2021. 03. 22
  Szilvia S.
  HU HU
  Ajánlom ezt a terméket

  Köszönet

  Hálásan köszönöm, Gergő, hogy egy ilyen fantasztikus programot állítottál össze! Külön köszönet a Kérdezz- felelek webináriumért, ahol, ha elakadok mindig segìtő szakszerű választ kapok. KÖSZÖNÖM!

  2021. 02. 18
  Sári Á.
  GB GB
  Ajánlom ezt a terméket

  100 %-os megelégedés

  A Milliomos Akadémia által bemutatott tananyag, kiválóan alkalmazható ügyfélszerzéshez! Nekem teljesen más megvilágításba helyezte a nézőpontomat, amikor ügyfelekkel tárgyalok! Kiemelten ajánlom a Milliomos Akadémia szolgáltatásait!

  2021. 02. 15
  Fiedler Á.
  DE DE
  Ajánlom ezt a terméket

  Mesterképzés

  A tananyag, lényegre törő, nagyon hasznos, és szerinte minden ágazatra átvetithető. Nagyon várom, hogy el készüljön a "harcigépezetem". Gergő nagyon segítőkész és külön hálás vagyok, hogy a videokba nem beszél semmi fölöslegesről.! A hasonlatokon jókat mosolygok. 🙃

  ©2023 Milliomos Akadémia | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat

  Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.